Vukanović oštro kritikovao Jelenu Trivić

Jeleni Trivić najviše zamjeram nepoštovanje koje pokazuje prema ljudima koje bi trebala da cijeni, kao i beskrupuloznost da je sve…

Jeleni Trivić najviše zamjeram nepoštovanje koje pokazuje prema ljudima koje bi trebala da cijeni, kao i beskrupuloznost da je sve dozvoljeno na putu do cilja. Sama je izabrala put, ali to više nije ona Jelena koju su svi poznavali do izbora, jer je napravila trule kompromise i odustala od principa, a u politici nema besplatnog ručka. Bojim se da će zbog tog platiti skup ceh.

Kaže ovo u intervjuu za Srpskainfo lider pokreta „Za pravdu i red“ Nebojša Vukanović.

Što se tiče Jelene Trivić, ona ne šuruje sa režimom, ali je pogazila principe u koje se godinama zaklinjala govoreći o tajkunima i papcima, a onda je dobila mentora koji je u Narodni front uložio ogroman novac i počela da kupi sve redom iz svih stranaka. Najveći problem je nepoštovanje i nekorektan odnos prema drugim strankama u opoziciji, koje gleda sa prezirom i pokušava se predstaviti kako je ona iznad svih, što naravno nije tačno. Narodni front tek treba pokazati legitimitet na izborima. – zaključuje Vukanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *