UŽAS U BUDVI! Policija saopštila da se Šarićev kum upucao, ali da je još živ

Bogoljub S, kum Darka Šarića, ubio se u Budvi prilikom hapšenja, objavile su Novosti.

Specijalci su krenuli da ga hapse ispred jednog lokala u Budvi, kada je on izvadio pištolj i ubio se, prenijele su Novosti.

S druge strane, iz crnogorske policije Portalu RTCG su saopštili da je lice B.S. koristilo vatreno oružje, ali nemaju informaciju da je preminuo.

Naveli su i da je policija odmah po prijavi informisala i nadležno državno tužilaštvo.

“Dežurnoj službi prijavljeno da jedno lice u hotelu u Budvi viče i prijeti da će izvršiti samoubistvo. Policija je upućena na lice mjesta i prema ovom licu nije preduzimala službene radnje, već je on pokušao izvršiti samoubistvo iz vatrenog oružja pucajući u predjelu glave. Po posljednjim informacijama, još uvijek je bio živ.

Prema njemu nije bila usmjerena nikakva akcija policije već je postupljeno po prijavi da lice prijeti samoubistvom”, kazali su iz policije.

Podsjećamo, Tužilaštvo grupu čiji je vođa Darko Šarić, tereti za krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, teško ubistvo, nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izrađivanje i nabavlјanje oružja i sredstava namijenjenih za izvršenje krivičnog djela, izazivanje opšte opasnosti, lažno prijavlјivanje, zloupotreba službenog položaja i krivično djelo iz člana 98 Zakona o tajnosti podataka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *