Rat oko odborničke liste u prnjavorskom SNSD-u

Nakon što se u javnosti pojavila vijest da će kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prnjavora biti Darko Tomaš, tenzije i nesuglasice u ovoj stranci ne prestaju, a razlog je kandidatska lista za odbornike u skupštini grada.

Prema nedavnim istraživanjima najveću podršku građana i simpatizera SNSD-a ima ugledni prnjavorski privrednik i dobrotvor, Bogdan Nikolić, međutim izvori bliski ovoj stranci navode da se veliki broj funkcionera SNSD-a u Prnjavoru protivi i nisu saglasni tome da se on nađe na listi.

Na listi će se izvjesno naći najbliži Tomaševi saradnici i njegovi ljudi od povjerenja Miodrag Đukanović i Slaviša Jovanić – Konzula.

Još uvijek nije poznato ko će biti nosilac liste, a nezvanično se saznaje da je grupa dugogodišnjih odbornika Željko Simić, Dražen Mikić i Svjetlana Malić ultimativno zatražila od Darke Tomaša da to bude neko od njih, ali se trenutno kao najozbiljniji za tu poziciju pominju Nenad Grujić, donedavni direktor prnjavorske Ergele te Duško Miodanić rukovodilac ŠU Prnjavor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *