Spektakularna pljačka KOD BANJALUKE: Lopovi ukrali “škodu karoq” i SKUPOCJENI ALAT namijenjen popravci automobila koje je UNIŠTIO GRAD

Nepoznati lopovi opljačkali su radionicu kod Banjaluke i ukrali alat vrijedan više desetina hiljada maraka, saznaje Srpskainfo.

Zanimljivo je da je opljačkan alat majstora koji su došli iz inostranstva kako bi pomogli Banjalučanima čiji su automobili oštećeni u nedavnom nevremenu.

Lopovi su kako saznaje Srpskainfo ukrali i automobil “škoda karoq”.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Sistem popravljanja automobila oštećenih Banjalučana osmišljen je tako da je iznajmljen veći prostor u kojem su majstori mogli nesmetano da rade.

– Majstori autolimari došli su iz više zemalja kako onih evropskih, pa i Južne Amerike sa namjerom da pomognu u rješavanju muke koja je zadesila ljude nakon nedavnog grada koji je pao i uništio veliki broj vozila. Očigledno je da je nekom ovo zasmetalo ili su u pitanju klošari koji su se željeli domoći skupocjenog alata- ispričao je odlično obaviješteni sagovornik.

Dodaje kako su lopovi osim alata čija se vrijednost procjenjuje na 20.000 maraka, navodno ukrali i automobil.

Prema nezvaničnim informacijama pljačkaše su snimile i nadzorne kamere, ali za sada nema informacija o tome da li su osumnjičeni uhapšeni.

Tačnije, o ovom slučaju nije bilo nikakvih informacija za javnost, za sada.

Srpska info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *