VIDEO IZ MODRIČE NIJE JEDINI Novi snimak Hofmana: Tuče čovjeka i urla

Skupština grada Modriča je zbog navedenih incidenata skratila radno vrijeme ugostiteljskim objektima

Pojavio se novi snimak Miljana Hofmana Vidovića, dvojice braće kikboksera koji koji su dospjeli u centar pažnje u BiH i Srbiji po prijetnjama ugostiteljima u mjestu Modriča i drugim incidentima.

Na novom snimki Miljan Hofman Vidović u zgradi mlati čovjeka koji kleči na podu. Davi ga i udara te pritom urla: „Zašto si slao mojoj ženi poruke“.

Prvo je objavljen snimak Ljubana Vidovića kako s grupom nepoznatih ljudi u Modriči u BiH obilazi ugostiteljske objekte i prijeti vlasnicima.

Kasnije je isplivao i video koji prikazuje njegovog brata Miljana kako šamara konobara.

Riječ je o kik-bokserima čija je sportska karijera ostala u sjenci brojnih incidenata, a kojima se sudilo zbog otmice muškarca.

Najprije je osvanuo snimak na kome Ljuban Vidović prijeti radnicima kafića „Strit“ u Modriči, uz tvrdnju da reketira pola Beograda, a potom je objavljen video i kako njegov brat Miljan šamara konobora. Snimak je navodno nastao na Fruškoj Gori.

Skupština grada Modriča je zbog navedenih incidenata skratila radno vrijeme ugostiteljskim objektima.

Inače, Ljuban Vidović je nekadašnji šampion Еvrope u kik-boksu, a protiv njega se vodio postupak u BiH jer je sa bratom Miljanom navodno oteo Nenada Jakovljevića iz Bijeljine, maja 2018. godine.

Za Ljubanom se dugo tragalo, a predao se u septembru 2022. godine i priznao da je zajedno s bratom oteo Jakovljevića, kako bi mu naplatili dug. Okružni sud u Banjaluci osudio ga je na godinu dana zatvora, međutim Ljuban ju je zamijenio za novčanu kaznu u iznosu od 18.050 KM, koju je platio.

– Sud je 24. marta 2023. godine, donio rješenje kojim je usvojen zahtjev branioca osuđenog Lj.V. i kazna zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine, u koju kaznu je uračunato vrijeme provedeno u pritvoru u trajanju od 26.9.2022. godine do 30.9.2022. godine, na koju je osuđen pravosnažnom presudom ovog suda zbog krivičnog djela otmica, zamijenjena je novčanom kaznom u iznosu od 18.050 KM, računajući svaki dan zatvora po 50 KM. Navedena novčana kazna je plaćena – pisali su mediji, pozivajući se na navode Okružnog suda u Banjaluci.

Aloonline

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *