Drama u firmi u Banjoj Luci: Radnik na društvenim mrežama uputio prijetnje?

U jednoj internacionalnoj firmi koja posluje u Banjoj Luci došlo je do intervencije policije nakon što je je jedan od radnika na društvenim mrežama uputio prijeteće poruke, saznaje portal Banjaluka.net.

Kako nam javlja dobro upućen izvor, odmah nakon ovih prijetnji, policija je došla u zgradu firme, a radnici su morali ostati u kancelariji dok policija obavlja uviđaj.

Kako je nezvanično rečeno za portal Banjaluka.net, policija je na teren izašla nakon prijave jednog od rukovodilaca došla u tu firmu i trenutno ispituje sve informacije.

 Jedan od radnika je prijavljen zbog neprimjerenih objava na društvenim mrežama – nezvanično je rečeno za naš portal, ali nije precizirano o kakvim se porukama radi.

Navodno, on je napisao da će “otići u firmu i pobiti sve”.

Strah radnika je dodatni, pogotovo što je ove godine upravo iz ove firme jedno lice brutalno ubio kolegu na benzinskoj pumpi, a taj slučaj potresao je čitavu Banju Luku.

Prema riječima našeg izvora, incidenti nisu rijetkost, jer mnogi radnici se žale na uslove rade, a vrlo često i na mobing zbog čega je nezadovoljstvo veliko. Pretpostavlja se da je i to jedan od uzroka za najnovije prijetnje.

banjaluka.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *