UHAPŠEN MUŠKARAC Brutalno pretukao djevojku

U sarajevskom naselju Ilidža juče je u poslijepodnevnim satima uhapšen muškarac koji je fizički nasrnuo na djevojku koja je, tom prilikom, zadobila frakturu nosa bez dislokacije.

Kako se navodi u zvaničnom saopćenju MUP KS, muškarac B. H. (1994.) je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo Nasilničko ponašanje.

On je, prema policijskom izvještaju, fizički nasrnuo na djevojku koja je tom prilikom zadobila lakše tjelesne povrede

– Dana 10. augusta, u 18:40 sati, policijski službenici PU Ilidža lišili su slobode B.H, rođen 1994. godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nasilničko ponašanje. Osumnjičeni je u noći između 09. i 10. avgusta 2023. godine u ulici Samira Ćatovića Kobre, fizički napao i povrijedio E.S, rođenu 1979. godine, nastanjenu u Sarajevu – saopštili su iz MUP.

Povrijeđenoj je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a ljekar u UKC u Sarajevu je konstatovao da se radi o lakšoj tjelesnoj povredi (fraktura nosa bez dislokacije).

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 29-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP Kantona Sarajevo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *