Uhapšen Dobojlija: Pretresi u Doboju i Tesliću

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, juče su uhapsili M.N. sa područja grada Doboja, zbog droge.

Operativnim radom policijski službenici su uočili M.N. i O.C. sa područja grada Doboja, a prilaskom policijskih službenika M.N. je odbacio predmet nakon čega su obojica počela trčećim korakom da se udaljavaju, te su od strane policijskih službenika sustignuti i uhapšeni.

– Pronađena je odbačena vrećica u kojoj se nalazilo 14 paketića sa spidom ukupne težine 21,9 grama i jedan paketić sa marihuanom ukupne težine od 0,8 grama.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju obavljen je pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi M.N. kao i osoba koje su zatečena u kući, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: ostaci bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na drogu spid izvučeni u liniju, ukupne težine od 2,6 grama, otvoren paketić sa spidom ukupne težine od 0,8 grama, dvije vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji služe za konzumiranje opojne droge – rekli su u PU Doboj.

 M.N. je uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a O.C. je sankcionisan zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

Isti dan policijski službenici Policijske stanice Teslić, su kontrolisali automobil kojim je upravljao D.P. iz Teslića, kod koga je pronađeno i oduzeto šest paketića sa  marihuanom ukupne težine od 26,4 grama i jedan paketić sa spidom ukupne težine od 5,7 grama.

Protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *