UDALA SE KĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA Glumac zaplakao vodeći mladu ka budućem suprugu

Kćerka glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić Anđela juče se udala za svog izabranika, atletičara Mihaila Dudaša, a mladenci su bajkovitu proslavu upriličili na jednom salašu u Krčedinu.

Brojne zvanice uživale su u scenama između dvoje zaljubljenih, a posebno je emotivan bio trenutak kada je Gagi Jovanović zaplakao vodeći kćerku ka budućem suprugu, čiju mu je ruku i simbolično pred oltarom predao.

Nakon što su Anđela i Mihail izgovorili sudbonosno “da”, krenula je luda žurka – mladenci su imali prvi ples na tepihu prostrtom na travi, a potom, kada se mlada presvukla, došao je red da zapleše i sa ocem.

Pošto je otac jedan od najtalentovanijih i najduhovitijih glumaca na domaćoj sceni, taj ples nije izgledao onako kako biste očekivali ili gledali u holivudskim filmovima – i Anđela i Gagi su zaigrali balet i oduševili zvanice.

Građansko vjenčanje i svadba bili su u prirodi, među zelenilom, pored Dunava, a iako su mladenci vjenčanje držali u tajnosti, zahvaljujući Instagram objavama njihovih zvanica, mogli smo da zavirimo u bajkovit ambijent, ali i da vidimo pojedite detalje.

Mlada je blistala u bijeloj dugoj korset vjenčanici s dubokim šlicem, dugim velom i ogromnim bidermajerom od raznobojnog cvijeća, dok je mladoženja nosio crno odijelo i bijelu košulju, a posebno je zanimljiv detalj koji je nosio na glavi u vidu vjenca.

Mladenci su pažljivo isplanirali svaki detalj, dekoracija je bila minimalistička i s ukusom, a tu je bio i persijski tepih i buketi poljskog cvijeća na stolu za ručavanje.

Sudeći po objavama na Instagramu, Anđela je svom prezimenu dodala suprugovo, te se sada preziva Jovanović Dudaš.

Mlada se u jednom trenutku i presvukla u dvodjelni kostim, te je u žaru proslave odigrala i trbušni ples, dok joj je muzička podloga bio muzičar Marko Luis.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *