OPŠTA MAKLJAŽA U ŠIPOVU Mještani se potukli sa Banjalučanima, “radili” šipka i biber-sprej, 2 završilo u bolnici

U tuči dvije grupe ljudi u ugostiteljskom objektu u Šipovu više osoba je povrijeđeno, od kojih je dvoje upućeno na liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Rekla je ovo portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona je navela da je Policijskoj stanici Šipovo juče u 2.20 časova prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Prve šipovačke brigade narušen javni red i mir.

Policija je izlaskom na mjesto događaja utvrdila da je prvo došlo do prepirke, a potom i fizičkog obračuna osoba iz Šipova čiji su inicijali G.V, J.R, S.K. i I.V. sa Banjalučanima čiji su inicijali M.D, L.M. i S.M.

S.M. je upotrijebio biber sprej usmjeravajući ga u pravcu ostalih učesnika tuče, te teleskopskom palicom zadao udarce osobama I.V. i S.K.

– G.V, J.R, S.K. i gostima u ugostiteljskom objektu čiji su inicijali S.M. i M.M. pružena je medicinska pomoć u lokalnom Domu zdravlja zbog posljedica udisanja biber spreja. Nakon toga su lica S.K. i M.M. upućena na dalje liječenje u Univerzitetskio klinički centar Republike Srpske – navela je Vulinova.

Ona je dodala da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

– M.D, L.M. i S.M. uručeni su prekršajni nalozi zbog tuče i fizičkog napada za koje su oni prihvatili odgovornost. Nastavlja se rad na utvrđivanju svih okolnosti o ovom događaju, kao i krivične ili prekršajne odgovornosti za ostale učesnike – rekla je Vulinova.  

Srna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *