U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška poginulo jedno lice

Јedno lice je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Јošik, saopšteno je iz Policijske uprave Prdijedor.

Iz PU Prijedor navode da im je 14. januara 2022. godine oko 03.40 časova prijavljeno da se na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Јošik dogodila saobraćajna nesreća slijetanjem vozila sa kolovoza i da je tom prilikom jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta izvršen je uviđaj.

Tom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo lice M.M. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke Ford koje je prilikom slijetanja vozila zadobilo teške tjelesne povrede.

Lice M.M. je prevezeno u prostorije Službe hitne pomoći Doma zdravlja Kozarska Dubica gdje je usljed težine povreda preminulo, navodi se u saopštenju.

Iz PU Prijedor apeluju na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima i stanju kolovoza i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *