U BANJALUCI Pronađena droga

U noći ponedjeljak na utorak banjalučka policija u tri ugostiteljska objekata izvršila je raciju i tom prilikom oduzela određenu količinu droge i preklopni nož.

Tokom vršenja operativno taktičke mjere i radnje „Racija“ u jednom ugostiteljskom objektu je kod lica inicijala G.Š. iz Banja Luke pronađena određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“ upakovana u pvc foliju.

Lice G.Š. je lišeno slobode i uručen mu je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji opojnih droga, a o događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje.

Takođe, utvrđeno je, da je u navedenom ugostiteljskom objketu došlo do prekoračenja radnog vremena, o čemu su obaviješteni radnici Komunalne policije koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Kod lica inicijala Z.Ć. iz Banja Luke, koje se nalazilo u drugom ugostiteljskom objektu, pronađen je i uz potvrdu oduzet preklopni nož dužine oštrice 15 cm, a licu je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 41. stav 2. Zakona o oružju i municiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *