Svirepo ubistvo u Doboju planirala cijela porodica: Ovo su uloge svakog od njih

Ubistvo u Doboju planirala cijela porodica.

Saša K. je ubijen 29. januara u prijepodnevnim satima. Njegovo tijelo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi, gdje je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu, ruku i glave oblijepljene selotejp trakom.

Prvo je uhapšena njegova supruga (32) i njen ljubavnik (19), zatim je uslijedilo šokantno hapšenje maloljetne kćerke (14), a potom je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu. Tačne okolnosti se i dalje utvrđuju, ali sudeći prema saopštenju Okružnog suda u Doboju, svaki član porodice imao je zadatak.

Tablete Trean jačine 10 mg, kojima je Saša K. omamljen, kupila je V. M., sestra supruge ubijenog. Kako navodi Okružni sud u Doboju, ona je to učinila na molbu svoje sestre i njenog ljubavnika, a potom ih predala Sašinoj kćerki (14).

Lijek “trean” se izdaje isključivo na recept. Budući da nije popularan u opštoj populaciji vjeruje se da lijek nije slučajno nabavljen i da su počinioci imali pomoć neke stručne osobe, koja ima iskustvo sa lijekom, i koja je mogla da ih ”savjetuje”.

Nije jasno da li je V. M. znala za šta će biti upotrebljene tablete i da li je imala još neku ulogu u organizaciji ovog svirepog zločina. Ona je do sada imala status privilegovanog svjedoka, koji nema obavezu da svjedoči protiv sestre i otkrije kako je došla do tableta.

Nije poznato ni koliko dugo je V. M. donosila lijekove svojoj sestri, ali tokom istrage je otkriveno da je Saša K. trovan najmanje tri mjeseca. Čak, u jednom trenutku je i sam posumnjao da se nešto dešava, zbog čega je analize krvi koje nisu ništa otkrile. Njegova supruga znala je da se Saša sprema da uradi analize, pa u tom periodu mu nije davala lijekove. Sve to pokazuje koliko je pažljivo planiran ovaj zločin.

A. K., maloljetna kćerka Saše K. i njegove supruge, lijekove koje je uzimala od svoje tetke usitnila i pomiješala sa limunadom koju je dala ocu. Okružni sud u Doboju dodaje da je namjera bila da se žrtva omami i uspava.

Nakon što su tablete počele da djeluju i nakon što je oštećeni Saša K. zaspao, A. K. je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila svoju majku i njenog ljubavnika. Oni su joj tada rekli da u ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, da bi oni ušli u sobu gdje je spavao Saša K.

Najkrvaviji dio posla obavili su A.K. (32), supruga žrtve, i njen ljubavnik D.L. (19), prenosi “Avaz”.

“Vezali su Sašu. K. tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom, karavan, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica” navodi sud.

autor:http://bl-portal.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *