„SPREMAN DA UBIJE I DA BUDE UBIJEN“ Đajić osuo po Stanivukoviću, pa pomenuo i svirepog ubicu iz Gradačca: Stigla ekspresna reakcija gradonačelnika

Drama “Da li Đajić pere veš ili pere pare?” dostigla je novi nivo

Tokom obraćanja medijima Đajić je Stanivukoviću uputio niz uvreda nazvavši ga „ludim i opasnim, spremnim da ubije i bude ubijen“, te je i u tom kontekstu pomenuo ubicu iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, na šta je stigao i ekspresan odgovor gradonačelnika Banjaluke.

 – U nedostatku argumenata dolaze najveće uvrede! Kada jedan doktor uporedi nekog ko u sebi nema ni gram mržnje sa višestrukim ubicom iz Gradačca to definitivno znači da je pamet nešto drugo preuzelo! Đajić ne vodi odgovornu političku borbu nego ličnu borbu protkanu mržnjom što se da vidjeti u svakoj njegovoj izjavi. Moje je da se izdignem iznad ove prljave borbe, ali ne i da je potpuno ignorišem. Putem tužbi i institucija tražiću njegovu odgovornost zbog ovakvih neumjesnih izjava. Slično kao i u slučaju “Desingerice i Pljugice” i ovdje smo prepoznali izlive nasilja koje trebamo osuditi i sankcionisati. Ovo je njegov odgovor na pitanje “Da li se pere veš ili keš?” uzimajući u obzir kolika se količina novca izdvaja za pranje veša na UKC-u. Za našu državu i društvo nije dobro da ovakve osobe budu na odgovornim funkcijama i boriću se za to da u budućnosti i ne budu! – napisao je Stanivuković na zvaničnom instagram profilu.

Podsjećamo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sazvao je novinare ispred UKC-a, kako bi razgovarali o sumnjivim javnim nabavkama rukovodstva UKC RS.

Stanivuković je na nedavno održanom presu rekao da će za vikend iznijeti šokantne detalje o kriminalu u javnim nabavkama na UKC te otkriti kako se na UKC “ne pere veš, nego se peru pare”.

Na najavljenoj konferenciji za novinare Stanivuković i njegove pristalice su se pojavile s transparentom “Da li Đajić pere veš ili pere pare?”.

Dočekale su ih pristalice direktora UKC-a sa transparentom “Dobro došla Barbie”, a kako bi onemogućili održavanje konferencije, puštaju glasnu muziku, tačnije pjesmu “Ne može nam niko ništa”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *