Specijalca u Banjaluci ranile kolege tokom akcije: Branili se od psa

Devetnaest osoba uhapšeno je u velikoj policijskoj akciji u Banjaluci u kojoj je učestvovalo čak 170 policajaca, a jedan specijalac je tokom intervencije ranjen.

U akciji ”Еskadron” uhapšeno je 19 osoba iz Banjaluke, a ukupno je zaplijenjeno oko 900 grama bijelog praška nalik kokainu, oko 1,1 kilogram marihuane i 35.000 KM, rekao je načelnik PU Banjaluka Đurica Vukelić.

Prema njegovim riječima u akciji su uhapšeni V.M., B.Đ., A.Ć., D.P., M.L., G.S., S.S., M.Ć., V.M. M.T., M.B., D.J., D.P., A.R., B.M., A.P., Z.V., Z.B. i M.R. svi iz Banjaluke.

On kaže da je u akciji učestvovalo 170 policajaca te da je u realizaciji akciji ranjen jedan pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice.

Njega su greškom ranile kolege u pokušaju da se odbrane od psa – pogodio ga je rikošet. Srećom, nije bilo ozbiljnih povreda.

”Jedno lice je u pravcu policijskih službenika pustilo psa rase ‘kane korzo’, te su pripadnici policije u samoodbrani upotrijebili oružje i pucali. Došlo je do rikošeta i fragmenti zrna su ga pogodili u petu desne noge. Njemu je ukazana ljekarska pomoć i radi se o lakšim tjelesnim povredama”, rekao je Vukelić na konferenciji za novinare.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *