SKANDALOZNO! Poznato ko je otkrio trostrukom ubici gdje se nalazi nastradala Nizama Hećimović!?

O svemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu

Ivan Corovic KLS Juniorska Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda – Partizan polufinale 3.6.1017. JUN 3. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Skandalozan čin

Prema informacijama „Avaza“, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Dženana S. o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu.

Kako je portal „Avaza“ već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

Osmi dan su izdali lokaciju

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

– Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *