“PUKLO” U SNSD-u! Ko je naljutio Igora Dodika !?

Da je tviter nezgodna igračka, pokazalo se nebrojeno puta na političkoj sceni.

Sinoć su svjetla tviter reflektora usmjerena bila prema figuri do sada prisutanoj samo na fotografijama stranačkih događaja i to tik uz lidera. Da ne kažemo, tik uz “glavnog baju”.

Dodik Mlađi, Igor, sin Milorada Dodika – predsjednika najuticajnije i najmnogobrojnije političke stranke u Republici Srpskoj rijetko se oglašava na tviteru. Prisutan jeste, što pokazuju njegovi svakodnevni lajkovi.

Dodik se sinoć negdje oko 22 časa obratio neimenovanom stranačkom kolegi negodujući zbog njegovog neadekvatnog ponašanja.

“Kada umisliš da si bitan i jos daš sebi za pravo da komentarišeš kako predsjednik nije korektan prema tebi. A dobiješ i šansu i kandidaturu na listama i republičku poziciju i …. E to je pravi primjer licemjerstva”, tvitnuo je Dodik.

Tviter zajednica je vrlo brzo reagovala u namjeri da Dodik otkrije kome je uputio javnu kritiku. U igri su, ako je suditi prema komentarima ispod Dodikovog tvita, dojučerašnji generalni sekretar SNSD Luka Petrović i bivši v.d. direktor Gas Res Momčilo Antonić. Obojica sa podebljim “dosijeima” stranačkih prestupnika, koji su više puta javnim istupima uzburkali političko “mrtvo more”.

Da jutro nije uvijek pametnije od noći, pokazalo se i ovog puta, pa je u svitanje “zacvrkutao” jedan iz reda imaginarnih.

“Imam 33 godine, roditelj sam, diplomirao sam i magistrirao na državnim fakultetima, naučio engleski (FCE), USPJEŠNO vodio i privatno i javno preduzeća bez ijedne mrlje, izborio mjesta odbornika i poslanika sa zavidnim rezultatima…najveću vrlinu smatram NORMALNOST i ne osjećam se VAŽNIM, osim kad me važni ljudi javno prozivaju da sam nevažan. Kad me još vrijeđaju poluprijetećim tonom na osnovu namjernog pogrešnog tumačenja moje izjave i pokušavaju me ućutkati, tad me motivišu i podstiču na uspjeh. I obećavam im dvije istinu na svaku njihovu laž”, tvitnuo je jutros mladi Antonić, enfant terrible SNSD.

Očigledno je da se nešto “golemo” valja iza brda, jer ovo je samo još jedan u nizu javnih sukoba unutar SNSD. Više puta opjevanih.

Da li smo zaista svjedoci početka “decenija pada” stranke koja je dvadesetak godina na vlasti u Republici Srpskoj – pokazaće vrijeme. Ali, svakako da stvari ne stoje dobro unutar SNSD.

Ono što jeste poražavajuće za drušvo u kojem živimo moguće je svesti i u jednu tviter minijaturu:

insajder.in

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *