Prnjavor: Muškarac (33) se ubio puškom u kući

Dan ranije, rekao je baki da će se ubiti. Sutradan je otišao kod komšije i zamolio ga da mu pozajmi pušku jer mu se lisica stalno mota oko kuće, te želi da je ubije.

Prnjavorčanin A. S. (33) iz sela Donja Ilova ubio se puškom u ponedjeljak na spratu porodične kuće, ostavivši pored sebe oproštajno pismo, saznaje aloonline.ba.

Kako nezvanično saznajemo, u pismo je otkrio i motiv samoubistva.

Izvor blizak istrazi rekao je za aloonline da je Prnjavorčanin bio razveden, otac troje djece te da je zbog velikog duga neizmirene alimentacije odlučio sebi oduzeti život.

– Govorio je i ranije da će to uraditi, ali ga niko nije shvatao ozbiljno. Dan ranije, rekao je baki da će se ubiti. Sutradan je otišao kod komšije i zamolio ga da mu pozajmi pušku jer mu se lisica stalno mota oko kuće, te želi da je ubije. Međutim, tom puškom, na spratu iznad bake i djeda, presudio je sebi – počeo je izvor koji je htio ostati anoniman.

Kako kaže sagovornik aloonline, Prnjavorčanina je zbog neizmirene alimentacije tužila bivša supruga sa kojom ima jedno dijete.

– Zbog tužbe za neisplaćenu alimentaciju, nije mogao ići u Sloveniju ni da posjeti djecu koju ima sa drugom ženom. Nije viđao djecu, veliki dug nije mogao isplatiti, vratio se da živi ovdje i sve to ga je vjerovatno dovelo do toga da se ubije. Oba roditelja, porodica i komšije su u šoku – zaključio je izvor.

Iz Policijske uprave Banjaluka, ne navodeći više detalja, potvrdili su za aloonline da se dogodilo samoubistvo te da je o navedenom obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

ALO Online

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *