NI KRIV NI DUŽAN Radnik sa benzinske pumpe, kojeg je poslodavac gađao čašom, otkriva kako je došlo do incidenta

Nakon snimka, koji se proširio društvenim mrežama, a na kojem se vidi sukob radnika na benzinskoj pumpi “Nešković” u Bijeljini, i razgovora sa vlasnikom Draganom Neškovićem, radnik objašnjava kako je došlo do incidenta.

Ja nisam uopšte radio na toj pumpi, radio sam do tada u Crnjelovu, tu sam došao na deset dana da mijenjam kolegu koji je na godišnjem odmoru. Kada sam preuzeo smjenu kolega mi je rekao da ne rade pištolji za točenje goriva, što smo kasnije i prijavili nadležnima – navodi radnik.

U međuvremenu na pumpu je došao Dragan Nešković i tražio da mu se natoči gorivo, a radnik mu je, kako kaže „prenio da pištolji ne rade“.

– I stvarno je bilo sve u redu. Neko je došao da to popravi za pola sata, ali to nije napravljeno kako treba. Pokušavali smo na dva auta da točimo, nije moglo, samo natoči do dvadeset feninga, na šta mi je Jovica  šef pumpe ipak sugerisao da rade, govoreći da nije problem u pištoljima, i pozvao me da uđem u pumpu jer me zove Dragan Nešković. Kada sam ušao drsko me pitao zašto čovjeku nisam nasuo gorivo, ne dajući da mu objasnim da pištolji ipak nisu popravljeni, ja sam rekao u redu, idem kući ne radim više kod vas i krenuo da izađem iz pumpe. Nakon čega se proderao da stanem i opsovao mi majku, ja sam nastavio hodati, i odjednom je pukla čaša pored mene, iznenadio sam se, kada sam se okrenuo vidio sam da Dragan trči i dere se da skinem majicu, nakon čega sam se presvukao i otišao kući – navodi radnik pumpe N.Č.

S obzirom na to da je radio samo šest dana na pumpi nije imao ni ugovor o radu, prenosi Bijeljina.com.

– Rečeno mi je da kada odradim tu obuku, da ću da potpišem ugovor, ali eto imao sam peh sa Draganom Neškovićem i do toga nije došlo – tvrdi radnik pumpe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *