Pravili haos u kafiću, pa napali policajce koji su ih privodili!

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, lišili su slobode M.T. i M.N. obojica iz Bijeljine, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „ Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, saopšteno je danas iz PU Bijeljina.

Naime, Policijska stanica Bijeljina je 2. jula oko 22,15 časova od strane vlasnika ugostiteljskog objekta u Bijeljini, zaprimila prijavu da dva lica narušavaju javni red i mir u objektu.

“Po izlasku na lice mjesta, policijski službenici potvrdili su navode prijave. Na zahtjev policijskih službenika da lica daju lična dokumenta na uvid radi utvrđivanja identiteta isti su odbili. Takođe, na zakonito izdato naređenje i zahtjev policijskih službenika da izađu iz lokala, lica su počela da pružaju aktivan otpor. Prilikom lišenja slobode jedno od lica je udarilo policijskog službenika u predjelu glave, kojem je ukazana pomoć u Medicinskom centru Bijeljina”, kaže se u saopštenju bijeljinske policije.

Identifikacijom lica utvrđeno je da se radi o licima M.T. i M.N.

“O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu„Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Novi glas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.