POTUKLA SE MEDICINSKA BRAĆA Skandal na slavi bolnice: Sijevali noževi, jedan ranjen u nogu

Intervenisala jepolicija, a koja je i potvrdila ovaj incident

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu saslušali su 36.godišnjeg muškarca iz Užica zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nanošenje lakih tjelesnih povreda. Sumnja se da je na jednom odeljenju Opšte bolnice u Užicu nakon kraće verbalne rasprave nožem lako povrijedio 32. godišnjeg muškarca u predjelu kolena. O ovome je obavješten tužilac – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Užicu.

Navodno sve se događalo na odeljenju ortopedije, u vrijeme kada su proslavljali slavu Sveti Vrači.

– Nisu u pitanju ljekari, već medicinsko osoblje. Ne znam šta je bilo uzrok svađe, ali M.S. potegao neki reckasti nož i posekao kolegu po kolenu – kažu u užičkoj bolnici.

Iz kancelarije generalnog direktora Zdravstvenog centra u Užicu dostavili su sljedeće saopštenje.

Na osnovu vašeg zahtjeva, iznosimo vam sljedeće saopštenje da se dana 14.11.2023. godine, tokom proslave ljekarske slave Sveti Vrači u OJ Opštoj bolnici Užice, u prostorijama Službe ortopedije sa traumatologijom, dogodio incident, prilikom koga je došlo do lakše tjelesne povrede jednog zaposlenog. Pacijenti nisu bili u mogućnosti da vide navedeni incident, a akteri tog događaja nisu ljekari, nego su zaposleni na radnim mestima gipser i instrumentar – navodi se u saopštenju koje su nam dostavili.

U tom saopštenju je još navedeno da je o događajima obavešten MUP koji će preduzeti dalje radnje iz svoje nadležnosti, a od strane poslodavca će biti pokrenut disciplinski postupak protiv aktera događaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *