Potresne riječi oca Dražena Lazarevića, ubice iz Doboja!

Dražen Lazarević (19), koji se sumnjiči da je sa Andreom Kajganić (32) ubio njenog supruga Sašu Kulišića 30. januara, najmlađi je u porodici sa četvoro djece, a njegov otac je govorio za medije.

Usuzama, vidno potresen, molio je da ne snimaju ni njega ni kuću. Ne želi ni ime da mu se pomene, i ne zna kako da prihvati zlo koje se nadvilo nad njegovom porodicom.

– U šoku sam. Ne znam šta se dogodilo, kako se dogodilo, ništa mi nije jasno – govori očiju punih suza, premještajući se s noge na nogu, odmahujući glavom.

– To veče kada nam je došla policija na kuću Dražen nije bio tu. Rekli su mi da ga traže, ali ne i zašto. Pozvao sam ga, rekao sam mu da ga policija traži, da se odmah javi da vidi šta je – priča otac i dodaje da nije ni slutio da bi njegovog sina policija tražila zbog ubistva.

Zna sve za šta se tereti njegov sin. Pokušava da shvati kako je tako nešto moglo da se dogodi.

Vidno potresen govori i da je težak dijabetičar, i da ne zna kako će ovo da preživi i kako će da opstane u kraju nakon svega ovoga.

– Ne smijem iz kuće da izađem, da siđem do Doboja… Htio sa da idem da izjavim saučešće, ali mi nije dobro. On mi je najmlađe dijete, imam još tri kćerke – govori u suzama otac osumnjičenog tinejdžera.

FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT

Tvrdi da mu je u životu sve dao, da je i sam Dražen dobro zarađivao, te da priče da je Saša ubijen iz koristoljublja ne piju vodu.

– Mali je radio u Sloveniji, radio je u Njemačkoj, imao je odlične pare. Došao je prije nekih deset dana iz Njemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra… Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala – govori plačnim glasom otac osumnjičenog tinejdžera.

U dahu ponavlja kako je Dražen dobro dijete, da je uvijek bio vrijedan i radan, da je ovo šok za sve piše Telegraf.

Za nekoliko minuta koliko je razgovarao sa novinarima, bio je na ivici da počne da jeca. Premještao se sa noge na nogu i neprekidno ponavljao: “Kako da odem, da im izjavim saučešće, kako?”.

– Više ne smijem ni u selo da idem, kamoli u Doboj da odem… Dođe mi da sve ovo prodam i odem bilo gdje – kaže Draženov otac dok odmahuje glavom suznih očiju.

Podsjećamo, Saša Kulišić ubijen je 30. januara.

Njegovo tijelo pronađeno je u utorak poslijepodne u šumi u blizini izletišta Preslica.

Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta oblijepljeni selotejp trakom. Prema prvim podacima iz istrage Saša je izvučen nešto iza ponoći iz svog kreveta.

Vjeruje se da je Sašina supruga Andrea, sa Draženom kobne noći upala u sobu gdje je Saša spavao, da su ga udarali, vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su za dva vozila otišli u šumu.

Tamo mu je, kako se sumnja, Andrea zadala tri uboda nožem ispod rebara, nakon čega je Saša preminuo. Čekaju se nalazi obdukcije, ali i toksikološki nalazi, pošto se sumnja da je Saša izvjesno vrijeme bio “omamljivan”, tako što su mu stavljani lijekovi u piće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *