POBJEDNIK DANA Renato Korać

U današnjem vremenu teško je naći poslodavca koji prema radnicima ispunjavaju i one zakonom propisane obaveze, međutim vlasnik Sportske kladionice PREMIER, Renato Korać, kao i svake godine, svoje radnike obradovao je bonusom za ljetovanje u iznosu od 1000KM

Objavu prenosimo u cijelosti

𝐑𝐀𝐃𝐍𝐈𝐂𝐈𝐌𝐀 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐄𝐑 𝐊𝐋𝐀𝐃𝐈𝐎𝐍𝐈𝐂𝐄 𝟏.𝟓𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐊𝐌 𝐙𝐀 𝐋𝐉𝐄𝐓𝐎𝐕𝐀𝐍𝐉𝐄

Drage kolegice i kolege,

Ponosni smo i sretni što s Vama možemo podijeliti vijest kako je vlasnik Premier kladionice, gospodin Renato Korać, odlučio nagraditi svih 1.500 radnika našeg kolektiva s po 1.000 KM za godišnji odmor.

Naš neprikosnoveni položaj najboljeg priređivača igara na sreću u Bosni i Hercegovini rezultat je zajedničkog truda, rada i zalaganja svih 1.500 radnika. Kada slušamo razne priče o problemima radnika u drugim firmama i kladionicama, možemo reći da imamo privilegiju raditi u firmi koja uvijek iznova dokazuje koliko cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu.

Milijun i pol maraka nije mala svota, vjerujemo da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo, ali u Premieru se uvijek znalo da je samo sretan i zadovoljan radnik ujedno i dobar radnik. Vjerujemo kako će ova financijska injekcija svima pomoći da lakše podnesu troškove skupog odmora te provedu kvalitetno vrijeme i opuste se sa svojim obiteljima.

Od idućeg tjedna more, ljeto, plaže i kokteli na kratko će zamijeniti kombinacije trka pasa, boja kuglica i duge razrade sistema, a sigurni smo da ćete se nakon toga svi vratiti s još više elana za nove radne pobjede u najboljoj kladionici u BiH.

Kladimo se da smo najbolji!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *