O NJOJ PRIČA REGION Plava, zgodna, tetovirana – radi u čistoći (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži nesvakidašnji prizor iz austrijske prijestonice u kojem se vidi atraktivna plavuša u narandžastoj uniformi.

A satellite image shows Nova Khakovka Dam in Kherson region, Ukraine June 5, 2023. Maxar Technologies/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES. MUST NOT OBSCURE LOGO.

Iako nije poznato da li je nastao ovih dana, mnogi žele da znaju ko je plavuša koja se u društvu kolege latila posla i kao od šale izbacila đubre iz kontejnera.

Snimak je na Instagram profilu “doktorzahumor” izazvao niz reakcija, a u komentarima su mnogi željeli da znaju ko je ova žena, ima savršeno plavu kosu, zgodna je, istetovirana, pisali su ljudi… Jedan strani portal pisao je da je riječ o Tamari S. O njoj postoji članak pod nazivom “Plava i pametna: Tamara – gradska kraljica odvoza smeća”.

Nije poznato da li je rođena u Beču, ali se na fotografijama, po tetovažama, vidi da je ona. Tamara je tom prilikom otkrila da godinama pazi na čistoću u gradu i da to smatra poslom svojih snova.

– Sa smjenama počinjem u šest ujutru i radni dio dana završavam u 14 sati – rekla je i dodala da je svjesna da mnogi imaju predrasude.

Kako je objasnila, stalno joj postavljaju isto pitanje: da li ju je sramota da radi ovakav posao?

Ona im je na sjajan način odgovorila:

– Svaki posao je za ljude. Nema tu srama, sve što se pošteno zaradi je za svaku pohvalu – bila je kratka i jasna.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK ISPOD

https://www.instagram.com/reel/CtFKxL9AgCP/?img_index=1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *