KO SU RUSI KOJI SU NAĐENI MRTVI U STANU U PANČEVU? Sin ubijene žene za dlaku izbjegao tragediju: Evo šta je prethodilo jezivom ubistvu

Muškarac je prvo ubio suprugu, pa dijete.

Ruski državljanin, njegovi supruga i sin nađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata.

Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

– Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu – kaže sagovornik i dodaje:

– Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi.

Kako dalje navodi naš sagovornik s njima je bio i tinejdžer (18), inače sin ubijene žene iz prvog braka, ali je on preij nekoliko dana deportovan i otišao je u Rusiju.

– S njima je ostao deevetogodišnji sin. Stan u kom se dogodio krvavi pohod kupili su pre dva meseca.

Kako saznajemo, muškarac je prvo ubio suprugu, pa dijete.

 Nakon svađe, uzeo je nož i zaklao ženu, dok je njihovo dete rukama udavio – kaže sagovornik i dodaje da je potom izvršio samoubistvo.

Kako izvor Kurira kaže, ruska porodica je u Pančevu posljednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali.

– Prijatelji su navodno obavestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dečak ležali su na podu stana, dok se Rus obesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *