MUP SRPSKE OBJAVIO SVE DETALJE! Sašu prvo otrovali, supruga ga u gepeku auta izbola nasmrt: Plan skovala sa ljubavnikom (19), ovo su svi detalji monstruoznog ubistva

Policija u Doboju objavila je da je su rasvetljeni detalji brutalnog ubistva Saše K.

Teško ubistvo je prijavljeno juče oko 11 časova kada je kuma žrtve i osumnjičene primetila krvave tragove u porodičnoj kući.

Prema prijavi vidljivi su bili tragovi krvi, a u kući su ostale dve maloletne kćerke.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

Foto: Facebook

U početku se mislilo da je u pitanju nasilje u porodici, a deca su odmah zbrinuta.Oko 13.50 nakon dojave građana pronađeno je vezano telo vezano uz drvo i obavljen je uviđaj.

Utvrđen je identitet žrtve da se radi o S.K.

Policija tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a ubrzo je utvrđeno da je njegova supruga pobegla u Banjaluku, gde je locirana i uhapšena.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj potvrdio je da su tokom istrage izvršeni pretresi u Petrovu odakle je osumnjičeni i lokacija u Doboju.

Istragom je utvrđeno da su ubice danima pre iznajmili auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboj i detaljno isplanirali zločin.

Radinković je otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću, prenosi Srpskainfo.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je njegova supruga- otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A K. Je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Radinković je otkrio da su monstruozni ljubavnici danima pre detaljno isplanirali zločin i iznajmili stan u Banjaluci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *