MONSTRUMI IMALI JOŠ POMAGAČA? Detalji istrage brutalnog ubistva dvogodišnje Danke Ilić lede krv u žilama

Zbog nelogičnosti u iskazima osumnjičenih gdje se nalazi tijelo Danke mnogim stručnjacima ukazuje na to da je reč o tipičnom namjernom odugovlačenju

Provjerava se komunikacija osumnjičenih sa drugim korisnicima mobilnih uređaja koji su bili najbliži mjestu ubistva i deponiji kobnog dana, ali i u periodu poslije toga. Ispituje se da li su njih dvojica, pored Radeta i Dalibora Dragijevića, imali još saučesnika, navodi izvor Alo!

Danka je nestala 26. marta u dvorištu ljetnjikovca u Banjskom Polju, a prošle nedjelje Srbiju su zatekle stravične vijesti – Danka je ubijena! Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dijete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Poslije toga su tijelo bacili na deponiju, a sumnja se da su ga zatim prebacili na drugu lokaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, provjeravaju se bazne stanice i svi korisnici mobilnih uređaja koji su se nalazili u radijusu od nekoliko kilometara od mjesta gdje su se nalazili osumnjičeni kobnog dana, ali i poslije toga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *