Mladoženja iz Bijeljine dobio poklon koji je nasmijao cijeli region (VIDEO)

Iznenađen u prvi mah, mladoženja je oduševljeno prihvatao poklone

Prijatelji jednog mladoženje iz Republike Srpske riješili su da njihov drug nikada ne zaboravi najradosniji dan u životu, te su riješili da mu poklone „ono najpotrebnije“ za jednog mladoženju.

Snimak šale na svadbenom veselju u Bijeljini je ubrzo po objavljivanju na TikToku postao viralni hit, a sve to zahvaljujući setu poklona koju su prijatelji namijenili za mladoženju – kecelji, pajalici, džogeru i varjači.

Kako se vidi na snimku, oni su jedno po jedno praćeni muzikom ulazili u svečanu salu, te su do mladoženje koji je stajao u centru dolazili u ritmu muzike, darivajući ga.

Iznenađen u prvi mah, mladoženja je oduševljeno prihvatao poklone, te je po završetku ponosno držao u rukama džoger i pajalicu, dok mu je kecelja krasila odijelo, sve vrijeme igrajući sa prijateljima.

Oduševljenje nisu krili ni svatovi koji su se ubrzo pridružili mladoženji i prijateljima u igranju uz pjesmu Halida Muslimovića „Nevjesta“.

„Najljepša svadba koju sam gledala. Bravo!“, „Bravo i ja ću mom sinu da kupim, samo neka se oženi „, „Svaka čast, vrh je, srećno mladenci „, „Bravo za njih, simpatično – sretno“, bili su samo neki od komentara.

Video, objavljen u septembru i dalje je aktuelan, a nasmijao cijeli region. Vjerujemo da će nasmijati i vas.

ALOONLINE.BA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *