MILION DINARA ZA ČETVORKE IZ KRNJAČE! Željko Mitrović obradovao porodicu Gaćeša (VIDEO)

IRIS, Inda, Irina i Ina imena su trenutno najpopularnijih beba u našoj zemlji. Četiri devojčice rođene su na Veliki petak i tada su Marija i Đorđe Gaćeša postali prvi roditelji prirodno začetih četvorki u Srbiji.

Predivne vesti brzo su stigle i do medija, i svi su sa oduševljenjem slušali o radosnoj porodici iz Krnjače koja je tog 22. aprila postala bogatija za četiri člana. Presrećni su i roditelji koji se trude da ne razmišljaju o umoru i koji sve rade kao na traci jer drugačije i ne mogu. Ono što im je dodatno opterećenje, jesu finansije, budući da na pelene i hranu za bebe mesečno potroše 90.000 dinara.

Čuvši ovo, mnogi su odlučili da pomognu porodici Gaćeša a u akciju je krenuo i vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović. Istog dana kada se vratio sa odmora, rešio je da poseti porodicu i obraduje je.

Mitrović je porodici poklonio pakete pelena, kolica, hranu za bebe, igračke i sve one potrepštine koje su neophodne novorođenčadima. Ali tu nije kraj – Željko Mitrović uručio je Mariji i Đorđu ukupno milion dinara – pola miliona dinara dao im je danas lično, dok je još pola miliona u ime Televizije Pink uplaćeno na njihov račun!

Takođe, porodica sutra dobija i aparate za pravljenje dohrane za bebe, a kompanija PR-DC konstruisaće i posebna kolica u koja će moći da stanu sve četiri bebe!

– Sinoć sam doputovao i odmah jutros sam video da je porodica Gaćeša dobila četvorke, što je predivna stvar! Inače, kako sam izračunao, šansa da se dobiju četvorke je 14 puta manja nego da se dobije sedmica na lotou – rekao je Mitrović tokom posete porodici.

Mitrović je, kako kaže, čestitao srećnim roditeljima i doneo im pomoć.

– Doneli smo pomoć od milion dinara: pola miliona je uplatio Pink, pola miliona sam doneo lično. Doneli smo još raznih potrepština, pelena, kolica, a PR-DC napraviće kolica koja mogu da nose četiri bebe odjednom. Doneli smo hranu za bebe i aparate za dohranu, dok će neki od tih aparata stići sutra – rekao je Mitrović.

Kaže da ga neretko napadaju jer se humanitarnim akcijama bavi javno, ali je pojasnio da je sama njegova objava na Instagramu, u kojoj traži kontakt porodice Gaćeša, privukla veliku pažnju javnosti i naterala ljude na akciju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *