Jelena Trivić: Razočarana sam i iznenađenja potezom Branislava Borenovića

Objavu Jelene Trivić prenosimo u cijelosti!


Veoma sam iznenađena i razočarana činjenicom da predsjednik PDP-a Branislav Borenović nije javnosti saopštio precizno i vjerodostojno Zaključke predsjedništva stranke.
Naglašavam da, između ostalih, i zaključak o podršci gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, Borenović neprecizno interpretirao, izostavljajući veoma bitnu odrednicu koju je usvojilo Predsjedništvo i koja glasi: “PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine i na bazi onih politika kojima je tada pobijedio”.
Želim da istaknem da ja ne podržavam nikakvu simbiozu sa Režimom, jer je to samo drugo ime za približavanje Režimu što je politički kurs koji jasno odbacujem…
Da bi se nastavila boriti sa korumpiranim Režimom, opozicija mora imati potpuno jasne, čvrste i principijelne stavove koji su obavezujući za sve.
Da budem potpuno precizna: Svaka saradnja, simbioza, bilo šta slično, sa Režimom za mene je koalicija sa onima koji su uništili Republiku Srpsku, a 02.10. pokrali izbornu volju naroda na najpodmukliji način.

Jelena Trivić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *