Jelena Trivić otkrila zašto je odbila VISOKE POZICIJE koje su joj nuđene

Mnogi bi željeli da ja sad idem kući i da ne radim ništa, ali ja neću odustati od politike. Još ćemo vidjeti na kakve ćemo izbore izaći i pod kojim uslovima, jer ovi uslovi koji su danas na snazi su katastrofalni – poručila je Jelena Trivić.

Trivićeva, koja je bila glavna konkurentkinja Miloradu Dodiku na posljednjim izborima za poziciju predsjednika Republike Srpske, ni danas ne priznaje Dodikovu pobjedu i tvrdi da su izbori bili pokradeni i obilježeni korupcijom.

Poručila je da neće odustati od politike, jer to, kako je rekla, duguje građanima Srpske, ne samo onima koji su glasali za nju, nego svim građanima koji su nezadovoljni vladavinom “aktuelnog režima”.

– Moja politička pozicija je jasna. I dalje se borim protiv režima. Nisam skretala s tog puta, nikom nisam namigivala, dakle na istom sam kursu – rekla je Jelena Trivić za BN televiziju.

Ona je objasnila i zašto je odbila visoke funkciju koje su joj nuđene, mada su joj, kako je rekla, “brojni dobronamjerni ljudi” savjetovali da prihvati te pozicije, sa kojih bi mogla politički djelovati.

– Nisam htjela u Vijeće naroda RS, niti u Dom naroda BiH, a to su funkcije na koje se bira posredno, glasanjem u Narodnoj skupštini RS. Nisam to prihvatila jednostavno zato što ne priznajem rezultate minulih izbora. Da sam prihvatila te funkcije posredno bih priznala rezultate izbora, a to bi bilo licemjerno – rekla je Trivićeva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *