HOROR Muž zaklao ženu, pa nasrnuo na brata

Osumnjičeni je ranije već imao problema sa zakonom

R. M. (39) iz Bočara, kod Novog Bečeja u Srbiji, rano jutros, ubio je, najvjerovatnije nožem, nevjenčanu suprugu S. T. (41). Osumnjičeni je uhapšen, a rad policije je u toku, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako im je rečeno slučaj je prijavljen oko 14 sati.

Dan prije ubistva pretukao ženu

Kako piše Informer, R. M. je dan prije ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je nanio povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su se sat vremena prije ubistva, čuli pucnji.

Nedavno izašao iz zatvora

– Negdje oko 4 sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mjesta, žena nije davala znake života – priča za Informer mještanka ove novobečejske opštine.

Ona potvrdila da je R.M. zrenjaninska policija privela, a da je osumnjičeni ranije već imao problema sa zakonom, te da je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gdje je odležao tri godine, zbog posjedovanja i distribucije narkotika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *