DRAMA U ŠKOLI: Reagovala policija!

Dečak, učenik osmog razreda jedne osnovne škole u Zagrebu, poslao je fotografije s mecima i oružjem drugim učenicima u školi.

Zbog svega je reagovala policija i na neko vrijeme zatvorila školu te učenike po razredima. Učenik je u trenutku kad je poslao fotografije nije bio u školi.

– Policija je došla i razgovarala s nekim učenicima. Pozvali su nas roditelje da dođemo po djecu. Još se tresem od straha. Noge su mi se odsjekle – u dahu govori majka učenika koja je došla po svoje dijete u školu.

– Imali smo situaciju u školi zbog čega smo po protokolu morali da kontaktiramo policiju. Možemo samo reći da djeca, nastavnici niti ostali zaposleni naše škole nisu bili u biti jednom trenutku ugroženi. O detaljima ne možemo govoriti, ali još jednom naglašavamo da nije bilo nikakve opasnosti jer se držimo svih sigurnosnih protokola – rekla je direktorka škole,  saznaje 24sata.hr.

Podsjetimo, širom regiona je bilo više slučajeva u školama u kojima je policija morala da interveniše, nakon masakra u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *