DETALJI UŽASA KOJI JE POTRESAO BALKAN Mariju (8) mama poslala kod ujaka po šerpu, on je SILOVAO I UBIO

DETALJI UŽASA KOJI JE POTRESAO BALKAN Mariju (8) mama poslala kod ujaka po šerpu, on je SILOVAO I UBIO

Djevojčica je nestala u petak oko 20 časova, a njeno beživotno, polunago i krvavo tijelo, pronađeno je u noći između petka i subote u žbunju u ataru sela Jajai. Pripadnici policije iz tri okruga su u subotu čitavog jutra tragali za osumnjičenim ujakom (32), koji je na kraju uhapšen nedaleko od mjesta zločina.

Majka osumnjičenog, koja je sa roditeljima male Marije tragala za djevojčicom, ispričala je šta se dogodilo kobne večeri. Prema njenim riječima, Mariju je mama poslala do ujakove kuće, koja se nalazi dvorište pored, da uzme šerpu.

Dijete je izašlo iz kuće oko 20 časova, a kako se ni poslije deset minuta nije vratila, majka je poslala mlađu kćerku (6), da vidi što se Marija zadržala.

Djevojčica se vratila poslije nekoliko minuta i roditeljima rekla da u kući nema ni ujke ni Marije. Zabrinuti, Marijini roditelji su krenuli da je traže, a ubrzo se diglo čitavo selo, među kojima i majka osumnjičenog. Kada ni nakon sat vremena dijete nisu pronašli, alarmirana je policija. Ubrzo je cijelo selo vrvjelo od patrola, koje su češljale svaki pedalj dok je mrak postajao sve gušći.

Nešto iza ponoći polunago i krvavo tijelo djevojčice pronađeno je u šipražju na obodu šume. Odmah je bilo jasno da je dijete ubijeno i najvjerovatnije silovano. Od ujaka nije bilo ni traga ni glasa.

Policija je od rane zore helikopterima i dronovima krenula da traga za krvnikom, koji je tek oko podneva uhvaćen nedaleko od mjesta zločina, najvjerovatnije dok je pokušavao da se vrati kući po stvari.

Njena su uočili u visokoj travi, a kada su mu naredili da se preda, on je krenuo da bježi. Policija je ispalila i dva hica upozorenja, ali je osumnjičeni odbijao da stane. Napokon su uspjeli da ga sustignu i savladaju.

Odmah tu je priznao zločin! “Žao mi je, bio sam pijan”, govorio je osumnjičeni za silovanje i ubistvo osmogodišnje sestričine, prenosi Telegraf.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *