Žestoke optužbe udruženja veterana “Garda Panteri” na račun Jelene Trivić

Udruženje veterana “Garda Panteri” oglasila se saopštenjem u kojem najoštrije osuđuje promotivni izborni spot Jelene Trivić koji je snimljen na vojničkom groblju Mali Zejtinlik na Sokolcu.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelini:

foto: semberija info

„Najoštrije osuđujemo sraman čin kandidata za Presednika Republike Srpske gospođe Jelene Trivić da svoj predizborni spot snimi na vojničkom groblјu Mali Zejtinlik na Sokolcu.

Smatramo da je gospođa Trivić teško zloupotrebila grobove junaka za svoju ličnu promociju i mi borci i porodice poginulih zgroženi smo ovim njenim činom.Niko pa ni Jelena Trivić nema pravo da zloupotrblјava grobove srpskih borca na grobove boraca se dolazi sa poštovanjem a ne da bi se ubirali politički poeni.Jadni su oni lјudi koji su spremni gaziti preko grobova mrtvih junaka da bi dostigli svoje političke cilјeve.

Od Jelene Trivić tražimo da se javno izvine zbog ovog sramnog čina i da ukloni sa društvenih mreža ovaj sramni predizborni spot.

Ovo saopštenje su podržalidruženje veterana u Beli Vukovi Pale Milan Jolović Legenda Sokolac udruženjeveterana Garda Šekovići Šekovići udruženje veterana Vukovi Sa Drine Zvornik udruženje veterana Garda Paneri Bijelјina Tobutski Sokolovi Lopare udruženje veterana Orlovi Grmeča Banja Luka Savo Cvijetinović ratni komandant Posebnih Jedinica Policije MUP Republike Srpske.“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *