Žena nasred ulice pala u nesvijest, niko joj nije prišao

Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svjesti nekoliko minuta.

Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je djevojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

Žena je u objavi na Fejsbuku upitala da li neko poznaje stariju ženu kojoj je pozlilo kako bi pronašla informacije o njenom zdravstvenom stanju i tom prilikom pohvalila i svoju ćerku.

Da li je nečijoj mami, baki, komšinici ili prijateljici danas pozlilo kod Futoške pijace na autobuskom stajalištu kod pekare? Žena je pala u nesvijest, a moja ćerka od 17 godina, koja inače pohađa srednju medicinsku školu , pritrčala je i pomogla ženi i bila na vezi sa dispečerima Hitne dok isti nisu došli. Svi stariji su stajali i gledali, ženu je odvezla hitna pa nas interesuje njeno zdravstveno stanje? I ovim putem bih htela da pohvalim sve profesore jer decu stvarno uče i spremaju za profesiju medicinskih sestara. Moje dijete je znalo da ukaže pomoć ženi koja je bila bez svijesti skoro 5 minuta – napisala je ona u Fejsbuk grupi.

Iako je većina Novosađana u komentarima pohvalila djevojčicu, nisu mogli da ne primijete da je majka napisala kako je mnogo starijih građana nemo posmatralo situaciju.

– Sram vas bilo! Nevjerovatno je da toliki broj starijih ljudi stoji i nepomično gleda kako se žena bori za život – napisala je jedna Novosađanka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *