Završena obdukcija: Otkriven uzrok smrti majke i sina čija su tijela pronađena u kući u Banjaluci

Podsjetimo, policija je u utorak u Banjaluci pronašla tijela majke i sina u njihovoj kući. Prema izjavama komšija, umrli su prije najmanje desetak dana

Obdukcijom tijela Slavice I. i njenog sina Željke B. utvrđeno je da su umrli prirodonom smrću, potvrđeno je iz PU Banjaluke.

Podsjetimo, policija je sinoć u Banjaluci pronašla tijela majke i sina u njihovoj kući. Prema izjavama komšija, umrli su prije najmanje desetak dana, piše  Srpskainfo

Policijskoj upravi Banjaluka, sinoć oko 20.50 prijavljeno je da su u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Rosulje pronađena dva tijela.

– Policijski službenici su izašli na lice mjesta, te utvrdili da se radi o S.I. i Ž.B. iz Banjaluke. Na lice mjesta je izašao i dežurni mrtvozornik.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela u Javnoj ustanovi „Zavod za sudsku medicinu“ Republike Srpske – rekli su u PU Banjaluka.

Izvršenom obdukcijom tijela, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela.

Kako su komšije ispričale za Srpskainfo,  Slavica Injac je bolovala od karcinoma, a njen sin je bio dijete sa poteškoćama u razvoju. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *