“Zatekla sam ih sa puškama iznad glave” Potresne riječi majke pretučene djece sa Kosova (VIDEO)

Marija Radosavljević, majka dvoje djece koju su juče pretukli pripadnici specijalne jedinice kosovske policije, kaže da nijednoj majci ne bi poželela ono što je ona doživjela.

Vidno potresena, ona je za Kosovo onlajn prepričala kako je zatekla pretučenu djecu, kada su je pozvali da po njih dođe, prenosi Blic.

– Bila sam u gradu, pošto sam vodila najmlađeg sina na trening. Pozvao me je stariji sin i rekao da su ih zlostavljali i da mora neko da dođe po njih. Rekla sam da odmah dolazim, misleći da treba da donesem lične karte – priča Marija u suzama.

Pokušala je, kaže, potom da se čuje sa sinom i kćerkom, ali se nisu javljali na telefon, pa je pomislila da su im policajci oduzeli uređaje.

– Uzela sam lične karte i otišla, a kada sam stigla na to mjesto preda mnom je bilo blindirano vozilo, a kada sam skrenula pogled, moja kćerka je sjedila uplakana na livadi, potpuno raščupana – istakla je ona.

Radosavljević je kazala da je odmah potrčala ka kćerki, ali da ju je policija sprečila da joj priđe. Iznad devojčice stajala su dva policajca sa puškama u rukama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *