“Zaklaću te odmah, aj da te zakoljem”, nasilnik i pred policijom ženu gađao namirnicama

Užasne scene i prijetnje! Podignuta optužnica.

KOZARSKA DUBICA – Muškarac M.T. optužen je za nasilje koje je počnio u više navrata nad suprugom D.T. tako što je mučki tukao, prijeteći joj skalpelom da će je zaklati, a prema njoj je bio nasilan čak i u prisustvu policije.

Protiv njega je optužnicu podiglo Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru.

Prema optužnoci, on je 28. oktobra 2019. godine, u popodnevnim časovima, u kući u jednom Dubičkom selu nakon verbalnog sukoba, fizički napao suprugu D.T. koju je udario drškom od štijača u desnu nadlakticu.

Takođe i 6. avgusta 2020. godine, u večernjim časovima, u dvorištu kuće prvo je pijan vrijeđao ženu i psovao joj, a zatim kada je ista pokušala da zahvati vodu iz bunara, prijetnjom skalpela obratio joj se riječima: “Aj’ probaj, j…m ti mrtvu majku, zaklaću te odmah, aj da te zakoljem,“.

Kako se navodi u optužnici, potom je u prisustvu policijskih službenika, na ženu bacio vrećicu sa namirnicama uz psovke i prijetnje.

Terete ga i za nasilje nad ženom 18. jula 2021. godine, kada je oko 19.15 časova fizički nasrnuo na nju hvatajući je rukama za vrat, te je davio, usljed čega je nesrećna žena zadobila modricu.

Nasilje je zabilježeno i 1. januara 2021. godine kada je oko 16 časova, u kući osim prijetnji fizički napao ženu i udario u grudi, nadlakticu lijeve ruke i butinu desne noge, te je udarao rukama i hvatao za vrat.

Osim ovih napada takođe ga terete da je 19. septembra 2022. godine, oko 14.45 časova, u kući pijan nakon kraćeg verbalnog sukoba, odgurnuo ženu te je udarila glavom od zid, usljed čega je zadobila povredu nosa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *