Vlasnik imanja na kojem je dječak pobio životinje iznio užasne detalje o njegovoj porodici

Vlasnik imanja na kojem je dječak pobio životinje.


Dječak M.Ž. (13) koji se sumnjiči da je u ponedeljak ujutru sjekirom ubio 12 jaganjaca u toru komšije Predraga Tadića, u selu Markovac, kod Vršca, i ranije je bio privođen i to zbog krađa.

Predrag Tadić, vlasnik imanja i životinja, rekao je da je dječak M.Ž. brutalno odrubio glave njegovim jaganjcima.
“Ušao sam to jutro u tor i ugledao horor prizor. Jaganjci su bili mrtvi, nekima su falile glave, neke životinje su još bile žive, ali teško ranjene. Mislio sam da su mi šakali upali u tor, ali sam tek onda vidio M.Ž. kako beži sa sjekirom i shvatio da je on odgovoran za taj krvavi pir”, kaže Tadić za Informer.

Prema njegovim riječima odmah je pozvao policiju koja je ubrzo došla u njegovo domaćinstvo. Policajci su brzo identifikovali, locirali i uhapsili M.Ž. Pokazao im je gdje je sakrio sjekiru kojom je pobio ovce.

„Znate li šta je uradio poslije masakra? Poslije toga je otišao u prodavnicu i pravio se kao da se ništa nije desilo“, navodi utučeni vlasnik imanja.

Inače, kako kaže, M.Ž. sa svojim sestrama i majkom živi u kući koju mu je on sa svojom suprugom ustupio na privremeno korišćenje.

„Ta porodica je rasturena. Njegov stariji brat je na izdržavanju zatvorske kazne jer je silovao svoju sestru. Jednom je u školu donio nož, navodno jer su ga djeca maltretirala. Pre dve nedelje je nestao i celi dan nismo mogli da ga nađemo. Na kraju je, nešto pre ponoći, došao kući sa džepovima punim puščanih patrona. Užas“, naglašava Predrag Tadić.

S obzirom da dječak još nema 14 godina, o događaju je obaviješteno nadležno tužilaštvo u Pančevu.

autor:http://glassrpske.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *