(VIDEO) Snimak iz Dodikovog kabineta zaprepastio javnost! Ko je čovjek koji se snimao u kabinetu predsjednika Srpske

Snimak izvjesnog Milomira Kike Klincova iz Banjaluke pojavio se danas na društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih reakcija zbog činjenice da je sniman u najvišoj instituciji Srpske – Palati Republike, odnosno kabinetu predsjednika Milorada Dodika.

Izvjesni Kiko se na snimku hvali poznanstvom sa Dodikom i direktorom UKC RS Vladom Đajićem, te poručuje da su oni “tim koji će izvesti ovaj narod na dobar put”.

– Još jednom želim da se zahvalim svom predsjedniku Miloradu Dodiku što me danas ugostio. Idemo do kraja da pomognemo našem narodu u Republici Srpskoj. Ja, on i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti ovaj narod na jedan dobar put, put prosperiteta, pomirenja i blagostanja – navodi se u video poruci koja je snimana u kabinetu predsjednika Srpske.

Nije poznato kako je izvjesni Kiko dospio u Palatu Republike niti kojim povodom, ali je njegovo pojavljivanje izazvalo brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

– Tragedija je kako je on prošao na kapiji. Mi smo tri puta tražili pismeno sastanak sa predsjednikom i niko se nije udostojio ni da odgovori, a Kiko pravi šou u kabinetu – napisao je na mreži X Saša Trivić, predsjednik Unije poslodavaca Republike Srpske.

On je u nastavku napisao da je “Kiko naš budući pomoćnik ministra, čekamo samo da vidimo u kom ministarstvu”.

 Mnogi korisnici društvenih mreža su pitali da li je ovo neka zezancija, dok su drugi odgovarali da je ovo slika stanja institucija u Srpskoj.

– Objektivno, ko su sve šefovi kabineta i pomoćnici ministra, on je klasa iznad – napisao je korisnik mreže X pod pseudonimom “ovlašćeni revizor”.

Predsjednik Sindikata uprave Republike Srpske, Božo Marić je ispod videa napisao “ima li dno podrum”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *