( VIDEO ) Monah Arsenije o Prijovićkinom tijelu : Kad sam vidio …

MONAH Arsenije Jovanović, starješina manastira Ribnica kod Mionice, često komentariše muzičku scenu Srbije pa se osvrnuo i na Aleksandru Prijović koja je pet dana nastupala u Osijeku.

“Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović. Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakva socijalna kritika. Samo tijelo. Znači sada se turbofolk i zabavna muzika sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac”, rekao je.

“Ona izgleda kao nešto iz znanstveno-fantastičnih filmova”

“Kažu Aleksandra napunila pet arena u Zagrebu. To Oliver Dragojević ne bi uspio i da se digne iz mrtvih. Meni su nju pohvalili kao ona je jako pristojna. Ja sam poželio vidjeti tu pristojnost. Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan uticaj na braću Hrvate”, kazao je pa nastavio:

“Joj, kada sam ja to vidio. Pristojna, a u nekom tijesnom, kožnom kostimu gdje se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tijela vidi. Ona izgleda kao nešto iz znanstveno-fantastičnih filmova. Kako to može biti pristojno?” zapitao se Arsenije. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *