(VIDEO) Drama u Banjaluci: Tokom vježbe na ulici, POLICIJA ŠOK BOMBOM POGODILA PRIVATNI AUTOMOBIL

Tokom vježbe policijskih službenika MUP Republike Srpske na sreću nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta.

Naime, kako se vidi na snimku, policajci su vježbu imali u trenucima dok su se ulicom Mladena Stojanovića kretali i prolaznici i automobili.

U jednom trenutku šok bomba je pogodila parkirani automobil ispred zdravstvene ustanove.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su Srpskainfo da im je slučaj prijavljen oko 18.55 te da je tužilac ocijenio da nema elemenata krivičnog djela.

Policijskoj upravi Banjaluka,večeras oko 18.55 prijavljeno je da je u Banjaluci u ulici Mladena Stojanovica, oštećen prozor na parkiranom automobilu “dačija“. Na licu mjesta obavljen je uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je tokom realizacije vježbe pripadnika MUP-a RS, upotrijebljena jedna ručna šok bomba, kojom prilikom je došlo do oštećenja navedenog vozila. O događaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela – naveli su iz PU Banjaluka.

Takođe su obavjestili građane da prilikom izvođenja vježbe nije korištena manevarska municija niti druga pirotehnička sredstva.

video pogledajte klikom na link ispod

https://www.facebook.com/watch/?v=1137022710563302

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *