Vanjin otac učestvovao u njenom kidnapovanju!

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski održao je konferenciju za medije, na kojoj je rekao da je otac 14-godišnje Vanje G. učestvovao u njenoj otmici.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova je, u koordinaciji i pod rukovodstvom javnog tužilaštva, tokom protekle noći rasvetlilo slučaj, obezbeđeni su dokazi. Petoro osoba je osumnjičeno, trojici je određen pritvor, jedno je van zemlje, a otac maloletnice je priveden i saslušan zbog umešanosti u otmicu“, rekao je Spasovski.

Prema njegovim rečima, drugi ubijeni Panče Žežovski (74) nije bio povezan sa Vanjom, ali mu je zbog povezanosti sa jednim od osumnjičenih oduzeto vozilo. Maloletnica je, prema navodima ministra policije, oteta sa ulaza u kuću nakon što je otac prethodno podelio informacije sa otmičarima.

„Glavni organizator i izvršilac koji je 27.11.2023. godine negde oko 11 časova ubio maloletnicu iz pištolja u strahu od dokaza do kojih je ministarstvo unutrašnjih poslova moglo da dođe, izvršio je ovo krivično delo. Učiniću sve da ovo čudovište privedemo pravdi čim kroči na naše tlo“, rekao je Spasovski.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *