(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK NESREĆE U KOME JE POGINULA BANJALUČANKA!

Snimak stravične saobraćajne nesreće otkriva do sada nepoznate detalje tragedije koja se dogodila na Rebrovačkom mostu u Banjaluci.

Vozač “pežoa” je u trenucima koji su prethodili nesreći vozio lijevom trakom od Autoservisa prema Rebrovačkom mostu.

Dolaskom na krivinu prije mosta, izgubio je kontrolu, najvjerovatnije usljed neprilagođene brzine.

Sporna krivina na kojoj je proteklih godina zabilježeno više nesreća, kao i slijetanja, već je označena u javnosti kao krivina smrti u Banjaluci.

Nakon gubitka kontrole automobil se zanio i bočnim dijelom proklizao preko susjedne trake na trotoar kojim se kretala Milana Koprena.

Auto je nakon udara u pješaka završio na ogradi mosta, a šipka je probila unutrašnjost vozila.

Nesreća je policiji prijavljena 22. aprila ove godine u 18.45.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnog tužioca i policijskih službenika.

Tokom uviđaja saobraćaj je u jednom pravcu bio obustavljen, a tokom izvlačenja automobila i u potpunosti blokiran preko Rebrovačkog mosta.

Nastradala Milana Koprena radila je kao pedagogica u banjalučkoj Osnovnoj školi “Branko Radičević”, a za volanom “pežoa” bio je Stefan Srdić (20) iz Laktaša.

Radne kolege, a posebno učenici kojima je svakodnevno pomagala u rješavanju njihovih problema nisu mogli sakriti suze nakon vijesti o stravičnoj tragediji.

video pogledajte klikom na link ispod

https://srpskainfo.com/uznemirujuci-video-da-li-ce-posljednja-stravicna-nesreca-u-banjaluci-dovesti-do-radikalnih-promjena-na-dionici-smrti-vozac-pezoa-izgubio-kontrolu-nad-autom-udario-zenu-na-trotoaru-i-zakucao-se-u

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *