Uspješni preduzetnik se utopio u Jadranu, supruga kritično

ULCINJ – Muškarac iz Tutina udavio se u srijedu na Velikoj plaži u Ulcinju usljed snažnih talasa, dok se njegovoj supruzi bore za život.

Talasi na Velikoj plaži u Ulcinju bili su izuzetno snažni, a morska strujanja nepredvidiva, što je, prema nezvaničnim informacijama medija, i dovelo do tragedije.

Drugi posjetioci plaže su odmah pritekli u pomoć bračnom paru, hitna pomoć je brzo stigla na mjesto nesreće, međutim, čovjek nije uspio da preživi posljedice velikih talasa. Njegova supruga je prevezena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, gdje se sada bore za njen život.

Nadležni inače danima upozoravaju na vremenske nepogode i velike talase koji se javljaju iznenada i naglašavaju potrebu za pojačanim oprezom prilikom kupanja i boravka na obali, prenosi Informer.

Nastradali muškarac je inače poznat po uspješnom poslovanju u Tutinu gdje je bio vlasnik radnje u centru grada koja se bavi prodajom plastike.

Njegova tragična smrt šokirala je sve koji su ga poznavali, kako u Tutinu, tako i šire, a lokalna zajednica izgubila je poštovanog preduzetnika i požrtvovanog pojedinca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *