UPUCALI STUDENTA U SUBOTICI, JER IM JE BIO SUMNJIV! Dečko samo šetao sa naočarima i kačketom na glavi! Detalji ranjavanja, jedan od napadača uhapšen!

Mladić S.G. (25), koji je inače iz Bečeja, a studira u Subotici, u nedelju oko 18 časova je hodao ulicom kada su ga napala trojica muškaraca.

Prema nezvaničnim informacijama S. G. je student građevine u Subotici.

Među građanima koji su mu pritekli prvi u pomoć našli su se i mladić i devojka koji su čekali na semaforu. Pomislili su da je mladića udario auto, ali su ubrzo shvatili da je upucan.

Jedna žena ga je polivala vodom. Mi smo uzeli prvu pomoć iz kola i pokušali smo da mu zaustavimo krvarenje. Svukli smo ga, bio je ranjen u desnu butinu. Izlazna rana je bila na drugoj strani butine. Odmah je došla policija, a potom i Hitna pomoć. On je bio polusvestan, gledao je u ženu koja mu je držala glavu i kada ga je policajac pitao, rekao je da su bila trojica nižih muškaraca. Ne znam da li je pucano iz kola i kako se sve odigralo, a koliko sam njega razumeo, rekao je da je iz Bečeja, da nije iz Subotice. Delovao je malo neobično, ćelav i imao veliko telo, a nosio je šorc. Nadam se da je dobro – kaže svedok drame.

Policija je odmah nakon pucnjave krenula u intenzivnu potragu za napadačima, zaustavljana su vozila i kontrolisana na svim izlascima iz grada.

S. G. je sinoć nakon pucnjave odvezen kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Subotici. Operisan je i njegovo stanje je stabilno.

(Republika/Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *