UHAPŠENE 2 POLICAJKE SA S*KS SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Usluge naplaćivale 1.000 €?! LISICE ŠKLJOCNULE NA RADNOM MJESTU (FOTO)

Policajka (27) koja se nalazi na seks snimku koji je nedavno šokirao javnost uhapšena je na radnom mjestu, saznaje Kurir!

Prije dva mjeseca, podsjetimo, pojavio se snimak na kome se vidi mlada policajka koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu policijske stanice, a MUP je nakon toga pokrenuo istragu.

Policajka, koja je rodom sa juga Srbije, uhapšena je prema saznanjima Kurira juče u stanici saobraćajne policije u kojoj je zaposlena, a na saslušanju se navodno branila ćutanjem.

Takođe, uhapšena je i jedna njena koleginica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom i navodno je otkrila i za koga radi. Tokom istrage je otkriveno da je na računu često imala transakcije od po 1.000 evra.

U međuvremenu se pojavilo još nekoliko snimaka na kojima se vide uhapšene policajke. Na jednom od snimaka, koji je dostavljen redakciji Kurira, između ostalog, vide se njih dvije tokom sado-mazo seksa.

Uhapšene pripadnice MUP-a navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

(Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *