Uhapšena poznata srpska pjevačica!

O svemu se oglasila i ona!

Kako bomba odjeknula je vijest da je Jana Todorović prije nekoliko dana uhapšena na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu za nastup. Pjevačica je imala zakazan nastup, međutim, ona se nije pojavila, a navodi se i da je noć provela u zatvoru, nakon čega je prvim letom vraćena za Srbiju.

Povodom ove priče oglasila se i sama Jana – “Dobro, dešava se i to… Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletejla na jedno mjesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem”, započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamjenu i umjesto nje je pjevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdravio publiku, pa je potom isprozivao koleginicu – “A Janu nek je sramota što nije došla”, rekao je prije nego što je počeo da pjeva.

“Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletjelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pjesme i ništa mu ne zamjeram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonamjeran”, poručila je Jana.

Pjevačica izgleda nije mnogo potresena poslije neprijatnosti koje je doživjela, i već je imala nastup na jednoj svadbi. Jana je na svom Instagram storiju podijelila atmosferu sa jedne svadbe gdje se vidi da je bila dobro raspoložena i gdje su je kitili evrima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *