Uhapšena 3 muškarca: U opštoj tuči jedna osoba ranjena u nogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su rano jutros tri muškarca zbog sumnje da su učestvovala u tuči više osoba u sarajevskoj opštini Centar, gdje je četvrti muškarac zadobio povredu desne noge, nanesenu upotrebom vatrenog oružja.

Policijska uprava Centar obaviještena je sinoć u 22.30 časova da je u Ulici Marcela Šnajdera došlo do tuče više osoba, a nakon toga i upotrebe vatrenog oružja pištolja, saopšteno je iz kantonalnog MUP.

Na licu mjesta policija je zatekla muškarca čiji su inicijali Z.D., koji je, kako se navodi, upotrijebio pištolj, te tri muškarca čiji su inicijali P.I, P.E, i J.H.

Muškarac Z.D. zadobio je povredu desne noge, nanesenu upotrebom pištolja, a dežurni doktor nije se izjasnio o stepenu povreda, dok je P.E. zaobio laku povredu od učestvovanja u tuči i njemu je ukazana ljekarska pomoć.

Radeći na rasvjetljavanju ovog slučaja, policija je jutros u 2.35 časova uhapsila P.I, P.E. i J.H. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje nad Z.D.

Povrijeđeni Z.D, koji je zadržan na liječenju u Univezitetskom kliničkom centru Sarajevo, nalazi se pod nadzorom policijskih službenika i za njega se sumnja da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Policija nastavlja rad na dokumentovanju navedenih krivičnih dịela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *